Tag med på spejder stafetten
27-08-14 12:47
Alder: 5 yrs
Tag med Skovfolket til Stafet for livet 6.-7. septemberKære spejdere, forældre og andre med tilknytning til Skovfolket, de blå spejdere i Haderslev.
 
Vi har længe haft et ønske om at stille med et hold til Stafet for livet, men har været i tvivl om vi kunne skaffe de fornødne ressourcer til at dække hele døgnet. Den tvivl har vi nu fjernet, og har derfor oprettet et hold, som vi håber du vil være en del af.
 
Det er ikke en typisk spejderaktivitet, forstået på den måde, at spejderne deltager ikke som en samlet gren i selskab med deres spejderleder, men skal i stedet følges med forældre, venner eller hvem I nu vælger som deltagere på stafetten. Vi ser dog meget gerne at spejderne møder op i uniform, så alle kan se vi er en del af det, men det er ikke noget krav for at deltage.
 
Ønsker du at deltage tilmelder du dig til holdet på nedenstående link, hvor du også betaler de 100 kr. som deltagelsen koster, hvorved du støtter kræftens bekæmpelse. Når vi nærmer os lidt, sender jeg et skema hvor du kan skrive hvornår du ønsker at gå eller løbe, da vi skal sikre at vores stafet er holdt i gang hele døgnet. Skulle du have venner eller bekendte der gerne vil deltage er de naturligvis velkomne til at tilmelde sig vores hold, uanset om de er spejdere eller ej.

Tilmeld dig til Skovfolkets stafet-hold her 


Med venlig hilsen

Formand Klaus Gotfredsen
<- tilbage til nyhedslisten