20% rabat i Spejder Sport
31-10-13 20:29
Alder: 6 yrs
Torsdag den 7. november er der 20% rabat for spejdere i Spejder Sport.Kære spejder
Torsdag den 7. november vil Spejder Sport gerne invitere dig og din gruppe til Spejdernes Aften i jeres lokale Spejder Sport, hvor vi fra kl. 18 til 20 holder ekstraordinært åbent for spejdere, ledere og forældre i alle butikker.

Bliv klar til vinteren
På Spejdernes Aften, vil vi have specielt fokus på at hjælpe jer med at blive godt udstyret til vinterhalvårets aktiviteter. På denne særlige dag, vil Spejder Sports personale have særlig god tid til at vejlede om udstyr til spejderbrug, og samtidig har butikkerne fået alle efterårsvarerne hjem, så I får mulighed for at købe kvalitetsudstyr og beklædning til attraktive priser.

Ekstra rabat
I dagens anledning forhøjer vi spejderrabatten fra 10 til 20 %, så der bliver en ekstra god grund til at komme forbi din lokale Spejder Sport.

Nethandel
Har du ikke mulighed for at komme forbi en af butikkerne den 7. november, er den forhøjede rabat naturligvis også gældende i vores webshop.

Rabatkort
Den 7. november kan du og dine spejdere få udleveret rabatkort, så I fremover kan handle med 10 % rabat i Spejder Sport.

Vi glæder os til at se jer
Administrerende direktør
John Lange
<- tilbage til nyhedslisten