Hvordan bliver man spejder ?

Minier på tur

 

Nye spejdere kan begynde, når de har lyst. Vi starter hele tiden på nye emner og temaer, og derfor har det ikke den store betydning, om du starter i august eller februar. Jo før du starter, jo mindre går man glip af.

Alle der kan tænke sig at lære spejderarbejdet lidt nærmere at kende, er mere end velkomne til at kigge forbi til vores møder og være med på prøve et par gange. I de små grene er det også OK, hvis I forældre helst skal være i nærheden under mødet de første gange.

Allerede første gang udleveres en folder med de nødvendige og praktiske oplysninger om den gren, man er med på prøve hos. Desuden udleverer vi den officielle folder fra Det danske Spejderkorps til nye spejdere.

Når du har bestemt sig for at være med for alvor, melder du dig ind i gruppen på vores elektroniske indmeldelsesformular her på hjemmesiden

Ved indmeldelse afkræves et gebyr på 200 kr. Beløbet dækker et tørklæde, en sangbog og en lille spejderbog, der passer til alderen. På den måde har man alt det udstyr, vi umiddelbart kræver i det daglige. Og med tørklædet om halsen føler man sig som rigtig spejder samme dag, som man bliver meldt ind. Senere kan man så købe uniform og andet udstyr i Spejdersport i Kolding eller fra vores meget lille lokale udsalg af brugte uniformer.

Kontingentet er 350 kr. pr. halvår som opkræves på girokort af vores kasserer. Hvis du har lyst til at høre mere om spejderiet i en bestemt aldersklasse så er du meget velkommen til at ringe til grenlederne.