Ny i Haderslev: Tilflyttere får netværk i en fart som spejdere

Blå sommer 2009
Blå sommer 2009


Hvis du er ny i Haderslev, så kan livet som spejderleder give dig et stærkt socialt netværk i en fart.

Som tilflytter kan det være svært at komme ind under huden på sin nye hjemby. Studiekammerater, kolleger og naboer er nye, og det kan hurtigt vare et stykke tid, før man føler man har fast grund under fødderne og lærer Haderslev at kende indefra. Men har man været spejder er det hele lidt nemmere.

Uanset hvor man har været spejder før, kan erfaringerne bruges hos Skovfolket – de blå spejdere i Haderslev. Her er altid plads til nye ledere, der vil hjælpe med at udvikle spejderarbejdet i gruppen. Til gengæld bliver man en del af et voksennetværk med de lokale lederkolleger og spejderforældre og med spejderlederne fra nabobyerne, som typisk vil være en broget flok både hvad angår arbejde, uddannelse og andre fritidsinteresser. Med spejdervennerne ved hånden kan vejen til fælles oplevelser med både film, musik, mad, sport, natur osv. derfor blive meget kort.

Kontakt vores gruppeleder, hvis du har lyst til at vide mere eller kig ind i Spejderskoven, når vi holder møde. Vi glæder os til at have dig med i vores netværk.